Kukaan ei osta BMW:tä sattumalta. Se on tietoinen valinta, huolellisesti suunniteltu hankinta, toteutunut unelma. Sinäkään et valitse BMW:tä työpaikaksesi sattumalta . Sinä haluat enemmän. Haluat ympärillesi kaltaisiasi, jotka myös haluavat saavuttaa enemmän. Tervetuloa!

URA, JOKA MERKITSEE ENEMMÄN.

Kiitos että olemme saaneet esittäytyä sinulle. Toivottavasti yllätimme sinut myönteisesti ja saimme vakuutettua sinut siitä, että löydät varmasti oman urasi joltakin jälleenmyyjistämme.

BMW:n edustaminen ei ole jokamiehen laji. Työtehtävästäsi riippumatta toteutat BMW:llä aidosti kunnianhimoasi ja haluasi jatkuvaan kehitykseen. Osaavien työkavereiden tuella ja vastavuoroisesti auttaessasi heitä, sinusta tulee osa tiimiä – tiimiä joka on ylpeä brändistämme jokapäiväisessä työssään. Siispä, kun haluat elämässäsi enemmän, ehdotamme että tulet tutustumaan meihin. Työ BMW:llä antaa sinulle enemmän. Uran, esimerkiksi.

Myymme premiumluokan tuotteita ja ylivertaisia elämyksiä, huomioimme työssämme pienimmätkin yksityiskohdat. Asiakkaamme tulevat luoksemme täynnä intoa, odotuksia ja luottamusta. Me arvostamme asiakkaittemme odotuksia ja palvelemme jokaista auton omistajaa virheettömästi ja ylpeinä insinööritaidon perinnöstä. Me odotamme sinulta yhtä paljon kuin asiakkaammekin odottavat sinulta. Tämä on meidän tapamme rakentaa kestäviä suhteita.

Ura BMW:llä on enemmän kuin työskentelyä perinteisellä automerkillä. Se on ylivertaisuutta, pyrkimystä kasvuun, parempaan laatuun ja edistykseen. Se on eteenpäin menemistä. Tiimissä se on ilon ja yhteisen tavoitteen jakamista samankaltaisten ihmisten kanssa: ihmisten, jotka syttyvät innovaatioista ja innostuksesta. Se on nykytekniikan haastamista ja korkeampien, ympäristöystävällisten standardeihin pyrkimistä.

BMW Group.

ENEMMÄN. ÄLÄ TYYDY VÄHEMPÄÄN.

Työskentelemme hellittämättömästi BMW:n teknologian, autojen ja asiakaskokemusten kehittämiseksi. Ansaitaksemme asiakkaidemme kunnioituksen ja uskollisuuden tarjoamme heille sitä mitä itse toivomme heiltä. Se ei tapahdu hetkessä, vaan se vaatii aikaa ja ahkeraa työntekoa.

BMW on maailman johtava premiumbrändi autoteollisuudessa. Siksi on luonnollista, että haluamme olla sitä myös kunnianhimoisille, avarakatseisille, luoville ja ajattelukykyisille lahjakkuuksille.  On selvää, että tietyt periaatteet ovat tärkeitä puhuttaessa urasta ja rahasta. Mutta se on vain osa kokonaisuutta. Kestävät arvot, edistys ja elämänlaatu ovat yhä tärkeämpiä asioita nykyajan ihmisille.  Ihmisille, jotka näkevät, että sanamme ja tekomme ovat sopusoinnussa keskenään. Rehellisiä lupauksia, täydellisiä toimituksia.

Tulevaisuuden menestystä turvataksemme investoimme kaikkein tärkeimpään – ihmisiin, jotka tekevät BMW:stä paremman. Luomme tavoitteita ja yhteisiä arvoja, joihin me kaikki voimme sitoutua ja jotka vahvistavat yrityskulttuuriamme. Teemme kuten opetamme ja pyrimme täydellisyyteen. Autovalmistajana. Työnantajana.

Me haluamme enemmän iloa. Emme tyydy vähempään. Haluamme enemmän kunnianhimoa, ylpeyttä, tiimihenkeä. Emme tyydy vähempään. Haluamme enemmän ystävyyttä, tutkimusretkiä, inspiraatiota, herkkyyttä ja valppautta. Emme tyydy vähempään. Me haluamme sinut, sillä emme tyydy vähempään.

 

BMW ON YMPÄRISTÖVASTUULLINEN KUMPPANISI.

Menestys syntyy ihmisen työstä toiselle. Jotta tämä onnistuisi ja menestyisimme, tarvitsemme toimivan yhteiskunnan ja vastuuntuntoisen yhteisön. Siksi vastuullisuus on meille itsestäänselvyys. Vastuullisuus syntyy vakaumuksestamme ja yhteiskunnallisesta kiinnostuksestamme. Nyt ja tulevaisuudessa.

Kestävään kehitykseen sijoittaminen tarkoittaa meille sijoittamista tulevaisuuteen. Sen ulkopuolelle ei jää mikään BMW:n osa-alueista. Varmistamme, että näkökulma on juurtunut kulttuuriimme: ympäristöfilosofiamme on mukana ja osa työntekijöittemme arkea kaikissa arvoketjun vaiheessa: muotoilussa, teknisissä innovaatioissa, materiaalivalinnoissa, energialähteissä, tuotannossa. Se on mukana kaikessa, mitä kuvitella saattaa.

Tehokkaan dynaamisen tekniikan ansiosta pystymme vähentämään moottoreiden hiilidioksidipäästöjä 50 %:lla. Tuulivoiman uusiutuvaa energiaa käytetään useissa tehtaissamme, ja pitkän aikavälin tavoitteena BMW:llä on siirtyä 100 % uusiutuviin energialähteisiin. Suunnittelijat ja insinöörit tutkivat jatkuvasti uusia materiaaleja ja niiden alkuperää. Etsimme vastauksia kysymyksiin: Onko tämä ympäristöystävällinen? Voimmeko tehdä tämän paremmin? Voimmeko löytää uuden ja paremman ratkaisun?

Kestävän kehityksen periaatteemme on ensimmäisiä asioita, joita kohtaat työssäsi. Useana vuonna BMW on sijoittunut huipulle ympäristövaikutusten selvityksissään. Olemme saavuttaneet Dow Jones Ympäristöystävällisyys -indeksin ykkössijan useana vuonna peräkkäin, mikä todistaa, että olemme oikealla tiellä. Tulevia sukupolvia ja tulevaisuuden BMW:n tekijöitä kunnioittaen työskentelemme ahkerasti suojellaksemme maapalloa, jonka lapsemme meiltä perivät. Kokonaisvaltainen sitoutuminen tähän on tärkeää kasvun ja menestyksemme jatkumiselle, mutta ennen kaikkea ihmisille – työntekijöille ja asiakkaillemme, joita kohtaamme joka päivä.

Tervetuloa BMW-konserniin!